Saturday, December 14, 2013

Gypsy Christmas with Khan brothers


22-23-24-25 Δεκεμβρίου
Gypsy Christmas with Khan Brothers

To Bollywood γιορτάζει τα Χριστούγεννα παρουσιάζοντας τούς μοναδικούς Khan Brothers ένα μουσικό σχήμα που μας έρχεται απο την έρημο του Rajasthan, για να μας χαρίσει 4 μοναδικές βραδυές πλούσιες σε μουσική και θέαμα.

Οι Khan Brothers είναι γνήσιοι εκπρόσωποι της παράδοσης των τσιγγάνων του Rajasthan - τόπου καταγωγής όλων των τσιγγάνικων φυλών. 
Η δύναμη της μουσικής τους σε συνδιασμό με τη θεατρικότητα των κινήσεων τους αποτυπώνουν μια παράδοση τόσο δυνατή που έχει καταφέρει να διατηρηθεί αυθεντική εδώ και πολλύς αιώνες. 
Το θέαμα που προσφέρουν αποτελεί τη βασική ψυχαγωγία των Μαχαραγιάδων του Rajasthan εδω και 500 χρόνια ενώ ακόμα και σήμερα η μουσική, τα τραγούδια και οι χορογραφίες τους αξιοποιούνται απο τη μεγαλύτερη ίσως βιομηχανία θεάματος παγκοσμίως, το Bollywood.

Ο δημιουργός του group Sattar Khan ; μουσικός με 20ετή διεθνή καριέρα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ethnic σκηνής όπως Manu Dibango, Natasha Atlas, Musafir Gypsies from Rajasthan κλπ
Οι Khan Brothers αποτελούνται αποτούς:
Wahid Khan: Αρμόνιο, Φωνητικά.
Mahabub Khan: Φωνητικά, Χορός Αλόγου
Sattar Khan: Διπλό φλάουτο, Κρουστά (Castanets, Mouth Harp Dholak, Tabla, Kartel, Bhapang)

Στα decks ο ειδήμων της world music Μάνος Τζανακάκης. Στο παίξιμό του μεταφέρει την εμπειρία του απ' όλους τους τομείς της music business: Δισκογραφία, δημοσιογραφία (Δίφωνο, ΠΟΠ & ΡΟΚ, Sonik, κ.α.), οργάνωση συναυλιών (Lila Downs, Ska Cubano, Stewart Copeland & La Notte Della Taranta, Ojos de Brujo, Melingo, Mercan Dede, Μilton Nascimento, Μusafir, Taraf de Haidouks, Ana Moura, Istanbul Oriental Ensemble, New York Salsa All Stars κ.α.) και ραδιόφωνο (δημόσιο ραδιόφωνο στην Kαλιφόρνια, στήσιμο και διεύθυνση, κατά την πρώτη περίοδο, του KOSMOS 93.6). Είναι μέλος του πανευρωπαϊκού ραδιοφωνικού chart της world music (WMCE) και η εκπομπή του Globalista μεταδίδεται κάθε Σάββατο βράδυ, 10-12, στους 105.5 Στο Κόκκινο. (www.stokokkino.gr). Ως club dj έχει εμφανιστεί σε δεκάδες μαγαζιά και events τόσο στην Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης και της Ολυμπιάδας 2004), όσο και στο εξωτερικό. (Η.Π.Α., Αγγλία, Ιταλία).

Elasidon 29, 11854, Gazi
RSVP @ 2103450041 (After 14:00)














No comments:

Post a Comment